Açıkgöz yaptığı açıklamada; "Tüm dünya ile ülkemizi  de etkisi altına alan covid-19 salgını ile mücadele kapsamında bizlerde üzerimize düşen görevi , gayreti ve çabayı göstermekteyiz.

         Berberler, Kuaförler ve Güzellik salonları kademeli normalleşme planı ile birlikte 11.05.2020 tarihinde hizmet vermeye başlamıştır. Bu süreçte iş yerlerimizin açılış ve hazırlık aşamasında çok önemli  olan hijyen ve koruyucu  tedbirler kapsamında , belediyemizin destekleri ile tüm salonlarımız dezenfekte  edilmiştir ve iş yerlerimize gerekli  maske ,  yüz siperliği ve dezenfektan temini sağlanmıştır. Bizlere tüm olanakları sağlayan Sayın   Belediye Başkanımız BESİM DUTLULU  ve tüm belediye personeline de çok teşekkür ederiz.

          İşyeri ve salonlarımız covid 19 salgınına karşı,  işyerlerinde bütün tedbirlerini alarak  Hizmet vermeye devam etmektedirler. Salonlarımız son derece hijyenik olup alınan tüm karar ve yönetmeliliklere uygun işletimi sağlanmaktadır. 

        Akhisar Beraberler ve Kuaförler Odası  Başkanlılığıolarak, meslektaşlarımız adına şunu belirtmek isteriz; bazı haber kanallarında ve sosyal medyada çıkan kulaktan dolma asılsız haberlere Akhisar halkının riayet etmemelerini  rica ederiz. Berberler , Kuaförler  ve güzellik salonları  son derece hijyenik yerlerdir. Alınan önlem ve tedbirlerle birlikte daha da güvenli hale gelmiştir.  Bizler de gerekli denetim ve kontrolleri sıklıkla gerçekleştirmekteyiz. Halkımız güven ile salonlarımıza gidebilirler… 

          Akhisar Beraberler ve Kuaförler Odası  Başkanlılığıolarak, Bakanlık ve Yönetmeliklerle ilgili duyuru  ve bilgileri iş yerlerimize iletilmektedir. Bazı salonlar kendi istekleri doğrultusunda 27…31 mayıs tarihleri arasında  kapalıolacaklarını sosyal medyadan paylaşmış olup.  Bu durum diğer iş yerlerimizin de kafa karışıklığına neden olmuştur. Bizlere de halkımızdan ve üyelerimizden telefonlar gelmektedir. Odamızın  ve Bakanlığın herhangi bir kararı veya mesajı gelmemiştir.  İşyerini açmak isteyen salon sahipleri işyerlerini açabilirler. Yine böyle karışıklılığa sebep olmaması açısından kendi isteği ile kapalı olacak salonlar bunu özellikle belirtmeleri rica olunur.

         Odamız olarak tüm gelişmelerden sizleri ve halkımızı heberdar ediyoruz ve etmekte olacağız. Bu süreçte camia olarak kendimize yakışanı yapalım. ZAMAN; polemikyaratma fevri davranma zamanı değildir. Birlik beraberlik zamanıdır.

        Bu vesile ile Sayın Akhisar Halkının , Tümmeslektaşlarımızın  Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar, saygı sevgi ve bol kazançlı günler  dilerim." Dedi.