Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Sarıçalı Mahallesini ziyaret ederek, mahalleye kazandırdıkları  halı saha, mahalle fırını ve çocuk oyun parkını gezdi. 

Akhisar Belediyesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarıçalı Mahallesi halkının istekleri doğrultusunda yapılan halı saha, mahalle fırını ve çocuk oyun parkı hizmete başladı. Sarıçalı Mahalle Muhtarı Ünal Adeş ile birlikte hizmetleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu, merkezde olduğu gibi  kırsal mahallelerde de yatırımların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti. 

“HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZLERİ DE MUTLU ETMEYE YETİYOR”

Mahalle sakinlerinin uzun yıllardır beklediği bu hizmetleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Besim Dutlulu,  “Sarıçalı Mahallemize kazandırdığımız halı saha, mahalle fırını ve çocuk oyun parkını muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte inceledik. Ziyaretimizde gördük ki Sarıçalı Mahallesi sakinleri bu hizmetlerimizden oldukça memnun. Halkımızın mutluluğu bizleri de mutlu etmeye yetiyor. Hayırlı olsun” diye konuştu. 

“ŞAHSIM VE MAHALLEM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mahalle Muhtarı Ünal Adeş ise, “Değerli Başkanımız Besim Dutlulu tarafından Sarıçalı Mahallemize yapılan hizmetler için şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.