Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, belediyede çalışan kadın yönetici ve personelin '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak Akhisar Kadın Kooperatifi tarafından yapılan el emeği hediyeleri 1 gün önceden taktim etti. Akhisar Belediyesi’ndeki tüm kadın çalışanlara 8 Mart’ta izin verildi. 

'8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediyenin çeşitli birimlerinde yönetici ve personel olarak görev yapan kadın çalışanları bir gün önceden ziyaret eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, gece gündüz demeden Akhisar için çalışan belediyenin emekçi kadın çalışanlarının gününü kutladı. 

Kadınların mücadelesine ve yönetimde temsiline büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Pozitif ayrımcılık yaparak, kadın çalışanlarımıza 8 Mart'ta bir gün idari izin vermiştik bu nedenle bir gün öncesinden emekçi kadın personelimizin günlerini kutladık. Güçleri, emekleri, sevgileri ve şefkatleri ile hayatımızı güzelleştiren, yolumuzu aydınlatan ve bizi biz yapan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.