Akhisar Belediyesi, Ramazan ayı iftar programlarına Efendi Mahallesi’nin ardından Dağdere Mahallesi ile devam etti. 2 bin kişilik iftar yemeğinde bir araya gelen mahalle sakinleri birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açtı.

Ramazan ayı boyunca şehrin 3 noktasında her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek dağıtan Akhisar Belediyesi, Ramazan sofralarına da merkez ve kırsal mahallelerde devam ediyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun “insan odaklı belediyecilik” anlayışı doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri, aynı zamanda ramazan ayı boyunca yüzlerce haneye gıda paketi ve un dağıtımına devam ediyor.

Mahalle halkı olarak iftar programından çok memnun olduklarını belirten Dağdere Mahalle Muhtarı Halil Gökçedağlı, “Uzun yıllar sonra Akhisar Belediyemizin burada iftar vermesi bizleri çok sevindirdi. Birlik ve beraberliğimizin geliştiği böyle sofralar Ramazan ayımızın vazgeçilmezi. Emeklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanımıza ve tüm belediye ekibine, mahallemiz adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Dağdere Mahallesi Yeni Camii altında bulunan hayır yerinde verilen iftar sofrasına mahalle halkı büyük ilgi gösterirken programa Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı, Bedri Türk, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Kuk ve Ozan Kıvrak ile çok sayıda vatandaş katıldı.