Trafiğin azaldığı ana cadde ve sokaklarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdüren Akhisar Belediyesi ekipleri sabahın ilk ışıklarından akşam saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI!

Sokağa çıkma kısıtlamasında hayvanseverlerin ilgisinden mahrum kalan sokak hayvanlarını unutmayan Akhisar Belediyesi ekipleri sokağa çıkma yasağı süresince sokaktaki sevimli dostların beslenme sorunu yaşamaması için özel ekipler kurarak, sağladığı mama desteğini 4 katına çıkardı. Ayrıca ekipler vatandaşları uyararak havaların soğuk ve sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bugünlerde herkesin kapısının önüne bir kap su ve mama bırakmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM ETTİ
Akhisar Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamalarında temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra halkın yoğun olarak kullandığı ana cadde ve sokaklarda, parklarda, ATM’lerde ve açık alanlarda hafta içi - hafta sonu demeden steril hale getirmeye devam ettiklerini kaydetti.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ KARŞILANDI

Akhisar Belediyesi tarafından kurulan özel ekipler hafta sonu yasaklarında karantinada olan ya da evlerinden dışarı çıkamayan tüm vatandaşların eczane, alışveriş gibi ihtiyaçlarını karşılarken, sokağa çıkma yasağını fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı. 

YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Manisa-Akhisar çevre yolu çalışmaları sebebiyle UKOME kararıyla kapatılan Zeytinliova Mahallesi yoluna alternatif olarak kullanılan Dayıoğlu ile Medar mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda hafta sonu çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, çalışmaları tamamlayarak vatandaşların yaşadığı yol mağduriyetini giderdi.