Akhisar’da sol görüşü ile bilinen ve En Soldan Bakış isimli siyasi gazete çıkaran Vedat Özel Kasım ayı Akhisar Meclis toplantısına damga vurdu.

Yerel basın üyesi olduğunu ve Akhisar Belediyesinden gerekli bilgilendirmeyi alamadığını ifade eden Vedat Özel, siyasi olarak Akhisar Belediyesinin, Ak Parti yönetimine ve Ak Parti’nin Akhisar Belediyesinden bütçe sağladığına dair iddiaları Salih Hızlı’ya iletti.

Vedat Özel; “ Pazar günü saat 16.30’da Uğur Aydemir’in başında olduğu AK Parti İlçe Binasının önünde bir platform kuruluyor, Belediyenin memuru ve aracı var orada. %49 değil, %100 bile AKP iktidar olsa Roboski, Reyhanlı, Suruç, Soma bütün bunların AK Parti eli kanlı hırsız olduğunu lütfen bilmenizi istiyorum. Elinizi lütfen devletin, belediyenin kasasından çekin. Seçim masraflarınızı biraz da olsun cebinizden harcayın.” Dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise mecliste siyaset yapılmadığını ve siyaset yapılabilecek bir yer olmadığını, meclis havasının bozulmaması gerektiğini ifade ederek meclisi kapattı.