Akhisar Belediyesi 2017 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında AK Parti, MHP ve CHP meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı. Cem Doğan ve Caner Yılmaz’ın katip üyeliklerini yaptığı meclis toplantısında 8 gündem maddesi yer aldı. 

Gündemin birinci maddesinde söz alan Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Girgin münakale yapılması konusunda hesaplar arası ödenek aktarımı yapılmasını meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci ve üçüncü maddesinde ise Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık, Şehit Jandarma Er Halil Sami Dinçer’in isminin verilmesi meclise sunuldu. Şehidin isminin verilmesi için madde oy birliği ile komisyona havale edildi.

Dördüncü gündem maddesinde söz alan Emlak ve İstimlak Müdürü Mehmet Çelik, Akhisar Belediyesine ait Gökçeler Mahallesi 171 nolu parselin çok amaçlı salon yapımı için Manisa Büyükşehir Belediyesine tahsisi oy birliği ile kabul edildi. Yine gündemin beşinci maddesinde ise Pekmezci Mahallesi 250-251 parsellerin çok amaçlı salon yapılması için Akhisar Belediyesine şartlı bağış yapılması oy birliği ile kabul edildi. Gündemin altıncı maddesinde Hürriyet Mahallesi 767 ada, 28 nolu parselden 1345 metrekare yerin cami yeri olarak Akhisar Belediyesine şartlı olarak bağış yapılması oy birliği ile kabul edildi. Yedinci gündem maddesinde sözleşmeli personel çalıştırılması oy birliği ile kabul edilirken son gün maddesinde ise imar evrakları yer aldı.