Akhisarpress.com

Geçtiğimiz yıl 10 Ekimde faaliyete geçen ve kısa bir süre içerisinde 942 kişilik üye sayısına ulaşan Akhisar Balıkesirliler Derneği, bugün kuruluşunun 1. Yılını kutladı.


Dernek binasında gerçekleştirilen Kutlama programı pasta kesimi ve Dernek Başkanı Mustafa Dağlar’ın konuşması ile başladı.


Akhisar Balıkesirliler Derneği olarak çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Başkan Dağlar, “Yoğun bir tempo ile Derneğimiz acısıyla, tatlısıyla 1 yılını doldurmuş bulunmaktadır. Allahıma Şükürler olsun ki pek acı günümüz olmadı. Şimdiye kadar hep tatlı günler yaşadık ve yaşattık üyelerimize. Bundan 1 yıl önce 7 değerli arkadaşımla kurmuş olduğumuz derneğimizin bugün gelinen noktada 7 değil 70 değil 700 leri geçen çok değerli üyelerimizle yolumuza devam etmekteyiz. 1 yıl içinde onlarca faaliyet yaparak Derneğimizin adını duyurduk. Çok yorulduk ama güzellikleri görünce ve yaşayınca hiçbir yorgunluğumuz kalmadı.


İşte bugünde bu bir yıl sonunda yine hep beraber bir araya gelerek pastamızı keserek birinci yaşımızı kutluyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diler Derneğimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen öncelikle tüm üyelerimize ve Yönetim Kurulumuza, Denetleme Kurulumuza, Kadın Kollarımız Başkanı Şule ÇELİK ve Kadın Kollarımıza, Gençlik Kolları Başkanımız Erol GÜMÜŞ ve Gençlik Kollarımıza ve şu an İstanbul'da olan Fadime GÜRBÜZ Başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.


Yapılan konuşmanın ardından katılan üyelere pasta ikramında bulunuldu. Bizde Akhisarpress.com olarak Akhisar Balıkesirliler Derneği’nin 1. Yaş Dönümünü kutluyoruz.