31/03/2015 tarihinde İstanbul Çağlayan Adalet Sarayında görev yapmakta olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim KİRAZ’ın terör eylemi sonucu şehit edilmesi nedeniyle Akhisar Adliyesi Zemin Katında  bir anma programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir ŞAHİNER, Akhisar Adalet Komisyonu Başkanı Aytaç BALLI, Manisa Barosu Başkanı Ali ARSLAN, Akhisar Adliyesi Cumhuriyet Savcıları, Akhisar Adliyesi Hakimleri, Manisa ve çevre ilçelerde görev yapan Avukatlar, Akhisar Adalet Dairesi Personeli katıldılar. Gerçekleşen programda şehit Cumhuriyet Savcımızın ve tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program sona erdi. 

Yapılan programda terörün bir insanlık suçu olduğu vurgulanarak, Cumhuriyet Savcımıza yapılan menfur saldırı şiddetle kınanarak bu tür olayların yaşanmaması temennisinde bulunuldu.  

Yargı mensuplarının her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günümüzde Akhisar Adliyesi Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Adliye Personelimiz ile birlikte başta şehit edilen Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim KİRAZ’ın ailesine ve tüm yargı camiasına başsağlığı diler şehit edilen Cumhuriyet Savcımıza Allah’tan rahmet dileriz…