Akhisar’da uzun süredir beklenen Atatürk Mahallesi ile Hürriyet Mahallesini birleştirecek olan kavşakta çalışmaları başladı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarda kavşakta bulunan ağaçların sökülme işlemi gerçekleştirildi. Ağaç sökme makinesi ile sökülen 9 adet ağacın yeniden dikim işlemi belediyeye ait alanlarda yapıldı.

Büyükşehir’den yapılan açıklamada; “Akhisar ilçesinde Hürriyet ve Atatürk mahallelerini birbirine bağlayan ve aynı zamanda halkın yoğun olarak kullandığı Gölet Park ve mesire alanına ulaşımı kolaylaştıracak ring yolu geçişini sağlayacak kavşak çalışması için ağaç sökme makinesi aracılığıyla dikkatle söktüğü 9 adet ağacın yeniden dikimini gerçekleştirdi. Yeşilin ve ağacın korunmasına yönelik gerçekleştirilen çalışma, vatandaşlardan da tam not aldı.
 
Çalışma güzergahında bulunan 5 adet zeytin ve 4 adet çam ağacının ilk olarak budamasını yapan Büyükşehir ekipleri, daha sonra söküm işleminin herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlanması için gecenin ilerleyen saatlerine kadar hassasiyetle çalışma yaptı. Söküm işlemlerinin ardından yine aynı hassasiyet ve özenle 9 adet ağacın yeniden dikim işlemi de gerçekleştirildi. Yeşilin ve ağacın korunmasına yönelik gerçekleştirilen çalışma, vatandaşlardan da tam not aldı” ifadelerine yer verildi.