Akhisar Belediyesi öncülüğünde, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Halk Bankası ve Markafabrika Reklam Ajansı sponsorluğunda, bu yıl 31 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Akhisar Alışveriş Festivali için Sosyal Ağlar’da da tanıtım atağına geçildi. Özellikle dünyanın en büyük sosyal paylaşım ağı Facebook ve Twitter yapılan tanıtımlar tüm hızıyla devam ediyor.

Akhisar Alışveriş Festivali adı altında http://www.akhisaralisverisfestivali.com üzerinden festival hakkında tüm güncel bilgilerin yer aldığı ve sosyal paylaşım ağlarına da kısa yollarının bulunduğu bir internet sitesinin yayın hayatına başladığı bildirildi.

Eğlence ile alışverişin birleştirildiği festivalde geçen yıl elde edilen başarının yeniden sağlanması hedefleniyor.

Alışveriş Komitesi adına yazılı bir açıklama yapan Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi “Akhisar esnafı ile birlikte halkımız için de güzel bir festival olmasını istiyoruz. Festival süresince Akhisar'ımızın çeşitli noktalarında renkli gösteriler, keyifli etkinlikler düzenlenecek. Katılan tüm insanlar Akhisar Alışveriş Festivali boyunca keyifli anlar yaşayacak” dedi.