Akhisar genç iş adamları derneği yönetim kurulu başkanı  Özkan Kalın  başkan yardımcısı Murat Aslan  üyeleri Fatih Ünsal ile birlikte Demirciyi ziyaret ettiler. AKGİAD Ekstra (Üniversite) dergisi için araştırmalar yapıp güzel sohbetler gerçekleştirdiler. Akhisar'da yapılması planlanan fakülte için geniş kapsamda incelemeler ve görüşmeler yaptılar.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk , Demirci Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı  Mehmet Akkılıç, Demirci Celal Bayar Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cihan Çakmak ve Demircinin değerli esnaflarını ziyaret ettiler.

 AKGİAD Başkanı Özkan Kalın; “Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretten çok memnun kaldık Demirci  belediye başkanımız ,ticaret ve sanayi odası başkanımız , dekan yardımcımız ve  Demirci halkı bizi çok güzel ağırladılar. Bu ziyaretimizin sebebi hem tanışmak hem de 2 fakültesi olan Demircinin bunu nasıl başardığını öğrenmekti.Yaptığımız sohbetlerde çok verimli bilgiler aldık,  fakültenin Demirciye çok fazla katkı sağladığını öğrendik. İlk sorduğumuz esnafın bize cevabı şu oldu ,"Bizler burada öğrenciler sayesinde ekmek yiyoruz,öğrenciler bizim başımızın tacıdır dedi" Bu fakülte için halk ele ele verip çok güzel bir iş başarmış. Tabiî ki sadece bunları konuşmadık, dediğimiz gibi çok verimli ve çok keyifli bir ziyaret gerçekleştirdik. AKGİAD Ekstra dergimizde detaylı olarak bunları herkes görüp okuyacaktır. AGKİAD Ekstra dergisi üniversite inşaatı yararına çıkacak olan bir dergidir .Bu derginin tüm geliri  Akhisar Üniversite Yapma  ve Yaşatma derneğine bağışlanacaktır. Bu duyarlılığı tüm Sivil toplum örgütlerimiz ve halkımızdan bekliyoruz. Buradan bir kez daha Demirci halkına bizleri bu kadar sıcak karşıladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.