Akhisar genç İş Adamları Derneği (AKGİAD)  Özkan Kalın, yönetim kurulu üyeleri murat aslan ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Varol,Burçin Karakuş, Fahri Dirikbil Akhisar İlçe Emniyet Müdür Engin Pınar ve Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa'yı makamında ziyaret etti.

AKGİAD ilk ziyaretini İlçe Emniyet Müdür Engin Pınar'ı makamında ziyaret etti. Başkanı Özkan Kalın Akhisar’daki asayiş ve trafik akışına kadar alınan önlemlerden çok memnun olduklarını dile getirdi. Ayrıca  KKTC 2.cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın Akhisar’da geldiği andan gidişine kadar emniyet tarafından gösterilen özene, titizliğe karşı memnuniyetini bildirip teşekkür etti. Akhisar’da evlerimizde, iş yerlerimizde huzurlu bir şekilde durmamızın emniyetimiz sayesinde olduğunu ifade etti.

Akhisar İlçe Emniyet Müdür Engin Pınar;" Akhisar’ın büyük bir ilçe olduğunu görevlerimiz doğrultusunda uyuşturucuyla ve balicilerle mücadele trafik ekiplerimiz  ve hırsızlık ekiplerimizle akhisar’da büyük bir yol kat ettik. Duyarlı Akhisar halkına her zaman telefonumuz emniyetçe açıktır. İhbarlarıyla her an duyarlılıkla ilgileneceğiz. bu nazik ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, bu fikir alışverişinin kurumlar arasında her zaman olması gerektiğini söyledi.