Akhisarpress.com - Akhisar Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri haftalık olağan toplantısını, aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan İsmail Kantarcıoğlu’nun faaliyete geçirmiş olduğu Egea Zeytincilik Müzesinde düzenledi.

12 Milyon zeytin ağacıyla Türkiye’nin lideri konumunda olan Akhisar’ın, zeytin müzesine kavuşmasının sevindirici olduğunu ifade eden Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) yönetim kurulu başkanı Yılmaz Çatalcalı, Akhisar’ın en önemli kaynaklarından birisi olan zeytini için bir müzenin yapılması, artı olarak bunun tarihi bir mekan olan kasap halinde yapılması isabetli bir karar olmuş. Burada sadece müze değil, cafe ve satış bölümlerinin olması da Akhisar’a gelen misafirlerin alışveriş ve konaklamasına imkan sağlayacak. Yönetim kurulu üyemiz olan İsmail kardeşimizin bu projeye imza atmasından mutluluk duyduk. Genç İş Adamları Derneği olarak her hafta düzenlediğimiz toplantımızın bu haftasını burada yemekli olarak düzenledik diye konuştu.

Akhisar Ticaret Borsası başkanı Alper Alhat’da toplantının bir bölümüne katılarak, Akhisar’da genç iş adamları ile yapabilecekleri projeler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Çatalcalı daha sonra Kantarcıoğlu’na Egea Zeytincilik müzesinin hayırlı olmasını dileyerek çiçek takdim etti.

Toplantıya AKGİAD başkanı Yılmaz Çatalcalı, yönetim kurulu üyeleri Ümit Rodoplu, Özkan Kalın, Bilal Özükırmızı, Özkan Demirdöğen, Bahattin Alkın, İsmail Kantarcıoğlu, Rafet Soydemir, Serhat Bandıran ve kurucu üye Hüsnü Erer katıldı.