AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara çiçek dağıttı.

Füzün yayımladığı mesajında, kadınların toplumların mimarıdır. Tarımdan, sağlığa, eğitimden, hukuka toplumun her alanında kadını izini görmek mümkündür. Kadının olmadı bir toplumda kalkınma gerçekleşemez.  

 “Onlar hayatımızın en özel varlıkları... Kimi annemiz, kimi hayat arkadaşımız, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız...
Kadınlara ithaf edilen o kadar özel günün arasında en önemli gündür belki de Dünya Kadınlar Günü. Haklarından vaz geçmeyen, inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen güçlü kadının günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun. 
Türk toplumu ve kültüründe seçkin ve saygın yeri olan kadınların, hak ettiği saygıyı gördüğü sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerken ,Mensubu olduğu medeniyetin cenneti ayaklar altına sermiş ve kadınların hakkını her zaman savunan bir medeniyet olduğunu belirtti.

Kadına şiddet başta olmak üzere, kadınlarımıza yapılacak her türlü baskı, hakaret ve ayrımcılığı, insanlığa yapılmış bir zulüm olarak görüyorum. Kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde kadınlarımızın birleştirici ve bütünleştiriciliğine ihtiyacımız var.

Savaşların ve kavgaların son bulması, daha aydınlık yarınlar ancak kadınlarımızın gayretleriyle olacağı inancındayım. Umut ediyorum ki ülkemizin birlik ve beraberliğinin de en büyük güvencesi kadınlarımız olacaktır. Ülkemizi ve insanlığı daha ileri götürecek olan da kadınlarımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde ifade etti.