Kalabalık bir ekip ile ziyarete gelen AK Parti Akhisar eski ilçe teşkilatını Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcıları Encümen Salonunda konuk etti. Burada ilk olarak açıklama yapan AK Parti Akhisar İlçe eski Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, “15 yıldır sayın Belediye Başkanımızla siyasetin içindeyiz ve hep beraberiz. 5 yıl belediye meclis üyeliği, 6 yıl da ilçe başkanlığı beraber geçirdik. Çok güzel anılarımız ve günlerimiz oldu. Ben kendilerine Akhisar’da tarihi bir rekoru kırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bir belediye başkanlığı görevini 15 yıl devam ettirmesi bizler için onur verici ve gurur verici. İnşallah bu rekor 15 yıl sonra kırılacak. Belki biz o yılları görüp göremeyeceğimiz belli değil. Ben sayın başkanıma ve yardımcılarına yine bundan önceki başkan yardımcılarına belediye meclis üyelerine, Akhisar’a yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bunların devamını yine AK Partili belediyeler bünyesinde devam etmesini diliyorum. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında daha iyi bir yaşam sürmelerini diliyorum” dedi.

 Şuanda duygularını ifade etmenin kolay olmadığını kaydeden Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Bu kadar muhteşem bir güzelliği tanımlayabilmem çok kolay değil. 15 yıllık süreç içerisinde eğer bir başarıdan bahsediliyorsa buradaki kardeşlerimle birlikte yapmış olduğumuz bir şeydir. Onlar sağolsunlar bütün seçim kampanyalarımız döneminde başta diğer ilçe başkanlarımız olmak üzere özellikle İsmail Hakkı başkanımız bize çok büyük motivasyon sağlamıştı. Diğer yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte gerçekten Akhisar’da çok önemli işler yaptık. Çok özel ve güzel bir siyasi gelenek başlattığımızı düşünüyorum. Evet, 15 yıl bitti ama çok güzel anılarla ayrılıyoruz buradan. Arkadaşlarımızın gayretlerini benim ifade etmem çok kolay değil. Onlar burada olmakla da zaten bir vefanın ne kadar değerli bir şey olduğunu bize gösterdiler. Bu ziyaret açıkçası bana biraz sürpriz oldu, fakat çok güçlü bir şekilde geldiler. Eksik olmasınlar. Bu gücü ben hep kişisel anlamda Belediye Bakanlığı süresince hissetmiştim yanımda. Arkadaşlar sağolsunlar bunu büyük bir özveri ile sundular. Bunda hiç cimrilik yapmadılar. Her dönemde, her şartta arkamızda oldular. Parti ailesi olarak bizler bu şehre çok önemli hizmetler ettik ve bundan sonra etmeye de devam edeceğiz. Bu arkadaşlarımızın haklarını bizler ödeyemeyiz. Asıl helallik istemesi gereken bizleriz. Ben onların hepsinden tek tek helallik istiyorum.

Bundan sonra aynı şehirde yaşamaya devam edeceğiz. Şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Makamların ne olduğu çok önemli değil, önemli olan yanı şehir yaşıyor olmak çok değerli bizim için. Bu kardeşlerim benim için çok önemli ve çok değerli insanlar. Allah onların da bahtlarını açık etsin” dedi.