Akhisarpress.com

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyleri, Akhisar’da 4yıldan beri lösemi hastası olan Duygu Hasancık’ın ailesini ziyaret etti.

Akhisar’ Ulucami Mahallesi 372 sokak 20 numarada yaşayan ve ailesinin maddi durumu yerinde olmayan kanser hastası Duygu Hasancık’ın sesini AK Parti İlçe Kadın Kolları duydu. Akhisar’da İnşaat işçisi olarak çalışan Selehattin Hasancık’ın 20 yaşındaki kızı Duygu Hasancık 16 yaşındayken yakalandığı Kanser nedeni ile Ege Üniversitesinde tedavi görüyor. Giderek artan tedavi masraflarını artık karşılayamayan ailenin imdadında Akhisar AK Parti Kadın Kolları yetişti.

Aileyi ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Şemsi Okur aile için yardım kampanyası başlattı. İlk etapta kadın kolları tarafından toplanan 650TL ‘yi aileye teslim eden Başkan Okur, “ Kızımıza ve aileye elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışacağız. İnşallah en kısa zamanda tamamen bu hastalıktan kurtulur sağlığına kavuşur. Ben burada duyarlı bütün kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza sesleniyorum, lütfen herkes elinden geldiğince yardımlarını esirgemesin” dedi. 16 yaşında yüksek ateş sonucu hastaneye kaldırılan ve Ege Üniversitesine sevk edilen duygunun Akut Lenfoblastik Lösemi kanseri olduğu belirlendi. Hasancık ailesi 4 yıldır Kanser ile savaş veriyor, Ancak güçleri tükenen aile kendilerine bir kapıdan uzanacak yardım elini bekliyor. Umutları tükenmek üzere olsa da..