Akhisar Atatür Düşünce Derneği  Gençlik Kolları Emekli Öğretmen Nevin Dağlı’yı  evinde ziyaret ederek  öğretmenler gününü kutladı.

 Akhisar ADD Gençlik Kolları Başkanı Bahattin YILMAZOĞLU ziyarette yaptığı konuşmasında “ hepimizin bildiği gibi 24 Kasım Öğretmenler günü. Bizde Yönetim kurulum ile birlikte  bizlere yıllarca emek harcamış ve nice gençlere okuma yazma öğreten saygı diğer Öğretmenimiz Nevin Dağlı’yı evinde ziyaret etmek istedik. Kendiside bizleri kabul etti, sayın öğretmenimiz Nevin dağlının öğretmenler gününü en içten dileklerimiz ile kutluyoruz” dedi.

  Emekli öğretmen nevin Dağlı ise Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Sizlere çok teşekkür ederim. Böyle bir günde beni unutmadığınız için çok mutlu oldum. Sizler geleceğin gençlerisiniz bu konuda sizlere sonuna kadar güveniyorum vesizler ile gurur duyuyorum” dedi. 

Nevin Dağlı Öğretmenler gününü kutlamaya gelen ADD Gençlik kollarına bu günün anısına derneğe Atatürk’ün gençliğe hitabe plaketi hediye  ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.