Engelliler haftası nedeni ile Akhisar Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği (ABZED) tarafından kahvaltı organizasyonu yapıldı.

Atatürk Parkı İçerisinde bulunan Dernek Lokalinde gerçekleştirilen kahvaltı programına Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra çok sayıda Akhisarlı engelli ve aileleri katıldı.

Dernek Başkanı Cem Bayrak tarafından organize edilen halka açık kahvaltı programında konuşma yapan Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Ülke olarak Engelliler konusunda büyük aşama kaydettiklerini dile getirdi. Aydemir, “Biz Ak Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana bir çok sorunun yanı sıra ülkemizde sıkça gündemde olan Engelliler konusunu da büyük ölçüde çözdük.. Artık millet olarak Engellilerimizden utanmak yerine onlar için en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Devletimiz bu konuda artık çok duyarlı, daha da duyarlı olacağına inanıyorum. Bizde Akhisar olarak engellilerimiz konusunda bir çok büyük kentin önündeyiz. Bu başarıda herkesin ortak çalışması ve duyarlılığı sonucu oluştu. Bu nedenle de bütün Akhisar halkına teşekkür ediyorum..” dedi.

Kahvaltı programında ABZED Dernek Başkanı Cem Bayrak, Akhisar’da göreve geldiği günden bu yana engelliler konusunda büyük duyarlılık gösteren İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’a onur plaketi takdim etti.