ABZED ‘in Olağan Genel Kurul toplantısında 163 üyeden 22’si oy kullandı. Çıkan sonuçlara göre Dernek başkanlığına yeniden Cem Bayrak seçilirken; yeni yönetim kurulu üyelileri ise Cem Bayrak, Kadir Cilgilt, Ayşe Demirci, Erkan Çiftçi, Deniz Altınalmaz oldu. Yeni Denetim Kurulu üyesi olarak ise; Adnan Çoşan, Gülşah Çorukman ve Şükrü Mutlu seçildi.

Yeniden dernek başkanlığı görevini üstlenen Cem Bayrak Olağan Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:  “ABZED olarak bugüne kadar birçok engelli vatandaşımıza hizmetimiz oldu. Bu derneğin amacı da zaten engellilere yardımcı olmaktır. Akhisar merkez ve mahallelerinde (eski adıyla köy ) bizlere gelen ihbarlar sonucu ulaştığımız engellilere Akhisar Belediyesi’nin de destekleri ile hizmet ettik. Bu çalışmalarımız yine bundan sonra da devam edecektir. Sağlıklı bireyler olarak görüyoruz ki engelliler de büyük başarılara imza atabiliyor. Biz dernek olarak yardım sever vatandaşların yardımları ve dernekçe toplanan kapaklar ile hizmet eden bir derneğiz. Bugüne kadar derneğimize hizmet eden eski yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diler, yeni yönetime de başarılar dilerim.”

Eski yönetim kurulu üyeleri ise yeni yönetime dernekteki her türlü çalışmada destekçi olacaklarını belirterek başarılar diledi.