Akhisarpress.com - Üniversite öğretim üyeliğinden ayrılarak ticari hayatı seçen Abdurrahman Yılmaz, “Tek Başına değil, hep birlikte, Akhisar için el ele” sloganı ile 4 Mayıs’ta yapılacak Akhisar Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde yönetimine talip olduklarını açıkladı.

Abdurrahman Yılmaz ve 10 meslek gurubundan ATSO Meclisi için aday olan 25 arkadaşı, Akhisar’daki Siyasi Parti, Sivil Toplum örgütü, Odaların temsilcilerine, Banka yöneticilerine projelerini anlatmak için Gülbeyaz-ı Ziyafet Borsa Restaurantta yemek verdi. Keskinoğlu Şirketler gurubunun, eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman, Ahmet Dutlulu, Bülent Ciğeroğlu bazı kurumlarında desteğini alan Abdurrahman Yılmaz ve arkadaşlarının verdiği yemekte ilk konuşmayı Keskinoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu yaptı. İsmail Keskinoğlu Birlik beraberlik içinde Akhisar’ın çok güçlü olan potansiyelinin açığa çıkması gerektiğini, her görüşten kişilerin bir araya gelerek, el ele vererek Akhisar’ın gerçek potansiyelinin açığa çıkarmak için Abdurrahman Yılmaz ağabey ve ekibine destek vermeye karar verdiklerini söyledi.

Abdurrahman Yılmaz yaptığı konuşmada Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının Kurumsal kimliğine kavuşması için yola çıktıklarını, her zaman şeffaf olacaklarını belirterek, “Sizlere projelerimizin ana başlıklarını aktarmaya çalışacağım. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hizmet için var olacaktır. Üyelerimizin hizmetlerini daha kaliteli ve rahat bir ortamda alacakları sağlanacaktır. Sadece seçim zamanı birliktelik değil, asıl seçim sonrası birlikteliği artarak sürdüreceğiz. Belediye ve kaymakamlık birlikte çalışılarak, Organize Sanayi Bölgesinin sorunlarını bitirmek bizim önemli projelerimizin başında geliyor. Tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmayı planlıyoruz. Üniversite v e diğer eğitim kurumlarla işbirliğini üst düzeye çıkracağız. Yüz milyonlarca lira değerindeki hibe ve teşviklerden Akhisarlıların yararlanmasını sağlamayı amaç edindik. Basit işlemler için üyelerimizi ve Akhisarlıları Manisa ve İzmir’e gitmek zorunda bırakmamak için destek vereceğiz. Kaynaklar üyelerimiz için kullanacağız.Bizim yönetimimizde her şey şeffaf olacak. Hesabı verilmeyen hiçbir şey kalmayacak. Üyelerimiz yöneticilere her zaman ulaşacaklardır. Eğitim, spor ve kültürel faaliyetlere katkımız vazgeçilmez amaçlarımızın başında geliyor.” Abdurrahman Yılmaz ayrıca yeni oluşumlarının varlık sebeplerinin başında misyonları, ideal hedeflerinin vizyonları, çalışma metotları ve temel ilkeleri, kalite politikaları, amaç ve hedefleri hakkında bigi verip meslek guruplarındaki arkadaşlarını tek tek tanıttı. Yemekli toplantıda söz alan Ticaret Borsası Meclis başkanı Fettah Gürmen, borsa olarak 3 yıldır Akhisar’da Zeytin Şenlikleri düzenlediklerini, ATSO yönetiminden gerekli destek görmediklerini belirterek, “Bizler ve sizler yönetime seçilirseniz birlikte çok daha güçlü ve Türkiye ve yurt dışında da Akhisar’ın Zeytin Başkenti olduğunu çok gür bir sesle duyurabiliriz.” Dedi.

Abdurrahman Yılmaz ve gençlerin ağırlıkta olduğu meclis adayları arasında destek olan Keskinoğlu Şirketler gurubundan, eski belediye başkanlarından kişi ve kuruluşlardan kimse bulunmuyor. Özellikle çağdaş, ufku geniş, yüksek tahsilli gençlerden oluşan 10 meslek gurubundan, 1. Gurupta, Melih Taşkent, Şenol Ürküp, Süleyman Bulgur, 2. Gurupta, Abdurrahman Yılmaz, Hakan Eryüksel, Ufuk Merde, 3. Gurupta Levent Eren, Nail Aydar, Tahsin Tamer, 4. Gurupta Hüseyin Hanaylı, Mehmet Babalı, 5. Gurupta İlhan Eroğlu, M.Cem Demirdöven, 6. Gurupta Murat Kabasakal, Ekrem Türkoğlu, Zülfikar Benibil, 7. Gurupta Cemal Başyiğit, İlhan Aysu, 8. Gurupta Adem Çakıroğlu, Yalçın Çatalcalı, 9. Gurupta Güven Göçen, Gökhan Okur, 10. Gurupta İrfan Çobanoğılu, İlknur Morbel, Ufuk Kaşarcı bulunuyor. Abdurrahman Yılmaz 4 mayısta yapılacak seçimlere kadar 10 ayrı Meslek guruplarında bulunan üyelere de projelerini anlatacaklarını toplantılar yapacaklarını söyledi.