Çeşitli ırklardan 100 köpeğin olduğu yarışmada iyi sonuçlarla akhisar’a dönen gen köpeği Akhisar’dan Barbie girdiği 9/18 ay dişiler gurubunda 2.erkek köpeği Aron Vom Bumerang yetişkin erkekler gurubunda CAC-TR alarak 1. oldu Diğer dişi köpeği Senta Vom Gesstmoor girdiği şampiyon dişiler gurubunda 1. Oldu senta bir sonraki aşama olan en iyi dişi bölümünde de 1. Olarak tamamlayıp Best Sex (En iyi dişikurzhaar)seçildi,sonra yine uğur leyleğin kendi gurubunda yani yetişkin erkeklerde yarışan Aron Vom Bumerang isimli köpeğiyle girdiği (BOB) (Best Of Breed)yarışmanın en iyi kurzhaar’ı bölümünde de erkek bir köpeği eleyip BOG : Best of Group " Grubun en iyisi, örneğin tüm fermalı ırkları kapsayan 7. grubun en iyisi oldu ve BIS : Best in Show " Tüm yarışmanın en iyisi " bölümüne katıldı her guruptan 10 köpeğin yarıştığı bu gurupta Senta kendine yer bulamadı ve yarışmayı tamamladı.

Daha sonra sırada iki kangal köpeği vardı kendi ürettiği 6/9 ay gurubunda yarışan Akhisar’dan dost ve 9/18 ay gurubunda yarışan Fatih’in Bulut yarışmaya katıldı Fatihin Bulut kendi gurubunda 2. Olarak tamamladı.diğer kangal uğur leyleğin kendi ürettiği Akhisar’dan Dost 6/9 ay olan kendi gurubunda 1. Olarak (Best Of Pupy) yarışmaya katılan en iyi en genç köpek guruna atladı bu gurupta ve bu gupta 3. Olarak tamamladı ve kangal ırkından da doğru yolda olduğunu bir bakıma ispatlamış oldu.


Uğur leylek yaptığı açıklamada. “Bana olan desteklerinden dolayı herkese minnettarım önümüzdeki hafta uşakta yapılacak olan av köpeği ve avcı yarışmasındaHırvatistan’daki balkan şampiyonası milli takım seçmelerinde alacağım skorla ülkemizi ve Akhisar’ımızı en iyi temsil etmek için gideceğim. bunun için dualarınıza ve gönülden temennilerinize ihtiyacım var. hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlarımı sunuyorum”.dedi.