3 yıl içinde 300 lisanslı sporcusu olan kulüp 1 yıl içinde  2. Voleybol Ligine çıktılar. 2019-2020 sezonunda Akhisarlı spor severler spor salonun da Basketbol dan sonra voleybol maçlarını da izleme şansını yakaladılar.

Akhisar Gücü Spor Kulübü 3. Kuruluş dönümü için bir tören düzenledi. 5 ila 15 yaş arası Futbol,Basketbol, Voleybol, Jimnastik Satranç, Oryantrik dalarında 800 ü aşkın spor okul öğrencilerinin de katıldığı, törende kulübün kurulduğu günden  beri başkanlığını yapan Nihat İz ve yönetim kurulu arkadaşları toplu olarak Milli Egemenlik alanındaki Atatürk anıtına çelenk koydular. Saygı duruşunda bulundular ve istiklal marşını söylediler. Salonda ilk olarak tribünlere çıkarak hatıra resmi çektirdiler. Yine salonda basketbol, voleybol, şehir stadında  futbol müsabakaları yapıldı.

Akhisar Gücü spor kulübü başkanı Nihat Uz, “İdealist arkadaşlarla bir araya geldik. Hepimiz spora gönül verdiğimiz için ailelerimiz ile birlikte devamlı kulüp binamızda bir araya gelip, görev taksimi yaparak değişik okulların spor salonlarında, çalışmaları takip ediyoruz. Antrenör belgeli değişik branşlarda görev yapan13 hocamız var. Salon sporlarında bölgemizde alt yapıya önem veren önemli kulüplerin başında geliyoruz. Hocalarımız öğrencilerine ilk olarak saygıyı, sevgiyi, fair-Playi, arkadaşları ile birliktelik ruhunu aşılıyorlar. Örnek ve şeffaf bir kulüp olarak, başta Beden Terbiyesi İl ve ilçe Müdürlüklerinde, Belediye başkanlığından ilgi beklerken, başarılı olan kulüplerin ilk sıralarda olmalarını beklemek herhalde hakkımızdır sanıyorum. Yeni sezonda Akhisarlılara salonumuzda Voleybol ziyafeti çekerken, gurubumuzdaki diğer takımları en iyi şekilde ağırlayıp, Akhisar’da salon sporlarının da var olduğunu göreceklerdir.” Dedi. (Haldun Akyüz)