Akhisarpress.com olarak bugünden itibaren her gece günün özetini sizler ile paylaşacağız. Akhisar’da gün içerisinde neler olduğunu kısa konu başlıkları halinde yayınlayacağız. 

Sizde bu sayfamızda yer almasını istediğiniz konuları bizimle facebook.com/akhisarpress sayfamıza mesaj gönderebilirsiniz.

SOMA DAVASI

*Manisa’nın Soma ilçesinde, 301 madencinin şehit olduğu faciayla ilgili, sekizi tutuklu 46 sanıklı davaya, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan, Genel Müdür Ramazan Doğru ve İşletme Müdürü Akın Çelik'in de aralarında bulunduğu tutuklu sekiz sanık ve tutuksuz sanıklarının bir kısmının bulunduğu beşinci duruşmanın altıncı celsesinin öğleden önce ve sonraki kısımlarında iki şahit dinlendi. Aradan sonra şehit madencilerin ailelerinin dinlenmesine geçildi. Celse, mağdur ailelerin dinlenmesiyle devam edecek.

EKONOMİ

*Akhisarlı iş adamı Sabri Kalender, Akhisar Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odasının yönetiminden kanunsuzca çıkarıldığını ifade ederek tüm haklarını arayacağını söyledi.

MAGAZİN

*TRT Kanalında Pazartesi akşamları yayınlanan Yeşil Deniz dizisinde 2 Akhisarlı Emrullah Sobay ve Sultan Fikirli dizinin 52. Bölümünde oynadı.

GÜNDEM

*Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Akhisar’daki internet kafeleri denetledi. 30 işletmede herhangi bir uygunsuzluğa rastlanmadı.

SPOR

*Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor ligin ilk yarısına bir maç (Osmanlıspor) maçı kala tüm kapılarını basına kapattı.

*Akhisar Belediyespor bugün Türkiye Ziraat Kupası E grubunda Karşıyaka’yı konuk edecek. Maç Manisa 19 Mayıs Stadında 20.30’da oynanacak.
BİLET FİYATLARI
Akigo Maraton Tribün: 11.00 TL
Gediz Kale Arkası (Misafir) Tribün: 10.00 TL
Spil Kale Arkası Tribünü: 10.00 TL
Kapalı Tribün: 12.00 TL
VIP: 13.00 TL

A Spor (HD) Kanalının canlı yayınlanacak.

Akhisar'daki haberleri anlık cebinizden takip etmek için Android ve iOS Uygulamalarımızı yüklemeyi unutmayın. (Akhisarpress.com)