Bu yıl 31 Ocak, 1, 2 ve 3 Şubat 2013 tarihlerinde yapılacak olan İkinci Akhisar Alışveriş Festivali’nin komitesi yaptığı basın toplantısı ile festivalin logo lansmanını yaptı.

Akhisar Belediyesi Encümen salonunda yapılan basın açıklamasında ilk olarak söz alan Alışveriş Komitesi üyesi ve Akhisar Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren, bu yıl alışveriş festivalinin daha geniş bir çerçeve içerisine alındığına dikkat çekerek “son 1 aydır komitemiz festival üzerine uzun toplantılar yaptı. Bugüne kadar bir çok esnafımızın görüşlerini de aldık ve bu doğrultuda bunları masaya yatırarak çözümler aradık ve bir yol haritası hazırladık. Bu yıl Akhisar Belediyesi önderliğinde, Halk Bankası, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Marka Fabrika işletmesi de spornsorlarımız arasında yer aldı ve bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir.

Geçen yıl Tahir Ün Caddesinde kurduğumuz defile podyumunu bu yıl farklı bir noktada kuracağız. Bunun için esnaflarımız ile komisyon olarak görüşmelere sağlıyoruz. Henüz belirlenen bir nokta yok, bu konuda düşünceleri olan varsa bizim ile irtibata geçebilir. Geçen yıl eksik kaldığımız noktaları bu yıl kapattığımıza inanıyorum” dedi.

Komite Üyesi ve aynı zamanda logo tasarımını gerçekleştiren Marka Fabrika işletmesinin sahibi Bahadır Barışık, Festivale özel yapılan logonun tanıtımını yaparken uygulanacak afişler hakkında basın mensuplarına bilgiler aktardı.

Akhisar Belediyesi Encümen salonunda yapılan toplantıya Komite üyeleri; Kaya Yılmaz, Ruşen Üren, Erkin Güney, ağabeydin Bıçakçı, İsmail Kantarcıoğlu, Sabri Kalender, Mehmet Kantarlı ve Bahadır Barışık katıldı.