Akhisar’da en büyük düğün salonları işletmecisi Topi Kardeşler dün akşam Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3 bin kişilik iftar yemeği organizasyonunu gerçekleştirdi. 

Akhisar – Gördes yolu üzerinde hizmet veren Ütopia Düğün Salonları ve Restoran Cafe’de gerçekleştirilen 3 bin kişilik iftarda hiçbir aksama olmadığını ifade eden Topi Kardeşler işletmecilerinden Mehmet Çaldiri; “Ramazan’da birçok iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirdik. Büyük katılımlı iftar yemeği organizasyonlarını düzenlemek bilindiği gibi zordur. İnsanlar oruçlu olduğu için gergin ve sinirli olabiliyorlar, iftar saatinde yemeklerinin hazır olmadı gerekir.  Bunun bir örneğini dün Şanlıurfa’da yaşandı. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftarda eski Manisa valimiz şuanki Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve protokolün masasına gelerek tepkilerini gösterdi. Bizler bu tür gerginliklerin çıkmaması için elimizden gelen gayreti göstererek dün oradakinden daha büyük bir iftar organizasyonu gerçekleştirdik. Akhisar Ticaret Sanayi Odası’nın 3 bin kişilik iftarında tüm vatandaşlarımıza eksiksiz hizmet sunduk.” Dedi. 

Akhisar’ın en büyük iftar organizasyonunun Ütopia’da yapıldığı için memnuniyetini dile getiren Çaldiri, hizmet kalitelerinin de gün geçtikte daha fazla olacağını da sözlerine ekledi.