Akhisar Genç İş Adamları Derneği üniversite yararına çıkardığı Akgiad Ekstra dergisinin lansman gecesi düzenledi. 

Palm City Hotel’de düzenlenen derginin lansmanına Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcıları Ömer İşçi ve Ali Velestin, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, MHP İlçe başkanı İbrahim Uğurlu ve dergiye reklam desteği sağlayan firma yetkilileri katıldı. Dergiye reklam desteği sağlayan firma yetkilerine katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Lansmanın açılış konuşmasında Akhisar Genç İş Adamları Derneği başkanı Özkan Kalın; “ 2000 yılında kurulan Akgiad Akhisar’da bilinen , tanınan,saygı gören güçlü bir STK olduysa,  İsmail Tatar ,Yılmaz Çatalcalı, yönetimlerinin  ve  üyelerinin büyük katkısı olmuştur. 2014 yılında devir aldığımız bu bayrağı 3 yıldır yönetimimiz ve üyelerimiz ile birlikte en iyi şekilde taşıdığımızı düşünüyorum . Bizim 2014 2017 yılları arasında yapmış olduğumuz çalışmalarda ülkemize, milletimize, halkımıza ve şehrimize verilebilecek  en olumlu en pozitif mesajlar neler ise bunları tespit edip hayata geçirmeye çalıştık.

Bu çalışmaları yaparken fikirlerimizi hür ve bağımsız olarak dile getirdik. Her kesime eşit olarak yaklaştık hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadık. Daha bilinir daha  yaşanan daha güçlü bir Akhisar için tüm stk lar ve siyasi partiler ile işbirliği içinde çalışmaya özen gösterdik.

Herkesin bildiği gibi 2,5 milyon lira paraya ihtiyacımız var Akhisar olarak bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum ve destek olan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum .Bizde bu vesile ile şuana kadar 4 sayı çıkardığımız AKGİAD dergimizin formatını AKGİAD ekstra olarak değiştirip tüm gelirini Üniversite yapma ve yaşatma derneğine bağışlıyoruz. 2000 ADET Basılmış olan ilk üniversite dergimizin, amacı  tüm esnafımıza , işletmelerimize ,stk larımıza ve fabrikalarımıza dağıtılarak kampanyanın duyulmasını sağlayıp bağış oranını yükseltmektir. Sizlerin huzurunda dergimize reklam vererek destek olan  firmalarımıza tek tek teşekkür ediyorum.” Dedi.