Akhisarpress.com

 

Akhisar Genç İş Adamları Derneği üyeleri için başlattığı indirimli alışveriş protokolleri kapsamında, Otel Tütün ve Çaldiri Turizm ile bir protokol anlaşması imzaladı. 


Tütün Otel Restoranda Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) başkanı Yılmaz Çatalcalı ve Topi Kardeşler İşletmeleri sahibi Kadir Çaldiri ve Cesur Çaldiri ile AKGİAD üyelerine Otel Tütün’de konaklamalarda yüzde 10, Çaldiri Turizm iç hatlar gezi veya otobüs yüzde 10, Topi Kardeşler Düğün Salonlarında toplantı, düğün ve nişan gibi organizasyonlarda yüzde 10, Mesut Fotoğrafçılık’ta yapılacak çekimlerde yüzde 10 indirim yapılması için protokol imzalandı. 


Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Çatalcalı; “Üyelerimiz için başlattığımız bu indirimli alışveriş anlaşmalarının ikincisini Topi Kardeşler, Çaldiri Turizm, Otel Tütün ve Mesut Fotoğrafçılık ile yapmış bulunmaktayız. Topi Kardeşler işletmeleri sahibi Kadir Çaldiri ve Cesur Çaldiri’ye bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.


Protokol anlaşmasına Akhisar Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri Ümit Rodoplu, Özkan Kalın, Murat Aslan, Serhat Bandıran’da katıldılar.