TOÇ BİR-SEN Akhisar Şube başkanı Mehmet Ali Ünverdi, TOÇ BİR-SEN üyesi Mustafa Taşın, GO Akaryakıt Ege Bölge müdürü Sinan Karaağaç ve Kayalı Akaryakıt Müdürü Mustafa Gökhan Kayalı’nın hazır bulunduğu protokol kapsamında, dernek üyelerine ait araçlar Kayalı Akaryakıt’tan indirimli akaryakıt ve madeni yağ alabilecek.

TOÇ BİR-SEN Akhisar Şube Başkanı Mehmet Ali Ünverdi, “Sendikamız Akhisar şubesinin 682 üyesi bulunmaktadır. Öncelikle bu yaptığımız anlaşmadan üyelerimizin memnun kalacaklarını umuyorum. Şubemizi daha aktif hale getirecek çalışmalarımız bulunmaktadır” dedi.

GO Akaryakıt Ege Bölge Müdürü Sinan Karaağaç ise, “Bu karta sahip olan kişiler indirim kazanmaktadır. Müşteriye sağlanan indirim satın alınan akaryakıt miktarı, türü veya ödeme şekli ile kısıtlı değil. İstasyonlarımız güvenli ve emniyetli herkes gelebilir. İpragaz’ın, akaryakıt sektöründeki markası olan GO, yolların en saygın yakıt istasyonu olmaya adaydır. Yılların deneyimi İpragaz akaryakıt sektöründe de öncü görev üstlenmektedir. TOÇ BİR-SEN ile GO Akaryakıt olarak yaptığımız bu anlaşma İpragaz ailesi olarak hepimizi memnun etmiştir” dedi.