Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret  Borsası da TOBB bahçesinde ortaklaşa olarak "Akhisar Standı" açtılar. 

İlçemizden götürülen  Zeytin-Zeytinyağı - Kahve- Kuru domates - Ayran ve Höşmelim- Akhisar Gazozu   Akhisar Standında ziyaretçilere sunuldu. 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Ticaret Borsası adına bir açıklama yapan Akhisar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr Mehmet Ulusoy " Türkiye de TOBB a bağlı 365 oda ve borsadan gelen  yaklaşık 3000 kişi kurulan stantları dolaştılar. Standımızda sergilediğimiz ürünler umduğumuzun üstünde büyük bir ilgi gördü ve beğeni topladı. Tüm ziyaretçiler sergilediğimiz ürünleri nereden temin edebileceğimizi sordular. Bu bizleri ziyadesiyle memnun etti. Akhisar'ımızı Fuarlarda olduğu gibi TOBB Genel Kurulunda da en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum" dedi. 

 Ulusoy konuşmasının devamında " Akhisar'ın ve ürünlerinin tanıtımında bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize , tanıtım için ürün veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.