Akhisarpress.com/ÖZEL - Somaliland’den İstanbul’a TUSKON toplantısı için gelen bir grup iş adamı Akhisar’da bazı temaslarda bulundu.

Akhisar’a gelen 4 kişilik Somaliland’li grup önce merkezi Gıdacılar Sitesinde bulunan Yeşil Portakal Marketler Zinciri yönetim kurulu başkanı İsmail Karakaş’ın misafiri olarak kahvaltı yaptı. Daha sonra Akhisar’da çeşitli noktalarda ziyaretlerde bulunan grup, inşaat sektöründe hizmet veren Mesken İnşaat’ı ziyaret ederek burada bazı görüşmelerde bulundu.

Akhisar’dan alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen Somalilandli iş adamları kapalı Cuma Pazarından ihtiyaçları için alışveriş yaptı.

Buradaki ilgi ve alakadan memnun kaldıklarını ifade eden Suleyman Hassan Obsiye; “Akhisar’ın insanlarını çok sevdik. Türkiye’ye daha öncede gelmiştik, ancak Akhisar’a ilk defa geliyoruz. Bizleri misafir eden AKİSAD derneğine öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bazı işyerlerini ziyaret etme şansımız oldu, bu süre içinde fikir alışverişinde bulunduk. Bizim için keyif verici bir ziyaretti herkese teşekkür ederiz.” Dedi.