Akhisarpress.com - Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerini Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol ÜRKÜP ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ufuk Merde ve Harun ERYÜKSEL karşıladılar.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan IŞIK zorlu bir seçim sürecinden geçerek başarıya ulaşan ATSO Yöneticilerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.ATSO Meclis Başkanı Şenol ÜRKÜP’te STSO Yöneticilerinin ziyaretinden onur duyduklarını, kendileri gibi zor bir süreçten geçerek seçim sonucu yönetime gelen STSO yöneticileri tebrik etti. Seçimin artık geride kaldığı bu seçimlerin aslında bir hizmet yarışı olduğunu belirtti. Tüm adayların daha iyi hizmet edebilmek için bu yarışa girdiğini kazananın sonuçta Akhisar olduğu söyledi.

Akhisar ve Soma’nın sosyal ve ekonomik konularının görüşüldüğü ziyaret sonrası ÜRKÜP bu nazik ziyaretlerinden dolayı STSO Yöneticilerine teşekkür etti.