Akhisar’da Sektörün en yenilikçi ve en hızlı Organizasyon Firması olan Akhisar Organizasyon Her yıl olduğu gibi bu yılda yine fırsat paketleriyle fark yaratıyor.

Akhisar Organizasyon işletme sahibi Berk Şenol, Düğün, Nişan, Kına ve Sünnet törenlerinin en çok tercih edileni olmanın sorumluluk gerektirdiğine ve Akhisar Organizasyon olarak 2017 yılında da ürün yelpazelerini geliştirdiklerine dikkat çekti. Çeşitli konseptler ile organizasyon alanında fırsat paketleri de sunarak müşterilerinin bütçelerine uygun tüm çözümleri ürettiklerini ve aynı zamanda da taleplerin tümüne cevap verebildiklerini ifade etti.

FULL KONSEPT 1499,00 TL

Akhisar Organizasyon bu yıl en çok talep edilen ürünlerden oluşan Kına konseptinde şok bir indirime gitti ve içerisinde Model Seçenekli Kına Tahtı, Ful Kına Malzemeleri, Kına Çeşmesi ve 2017 Model Bindallı’dan oluşan fırsat paketini 1499,00 TL olarak duyurdu.

DAHA BİRÇOK İNDİRİMLİ PAKETLER VAR

Akhisar Organizasyon’da Hayalini kurduğunuz tüm organizasyonlara özel fırsat paketleri ve kendinizin belirleyeceği çeşitli konseptler yer alıyor. Siz Hayallerinizi anlatın Akhisar Organizasyon en uygun bütçeyle onları hayata geçirsin. Dilerseniz Diğer tüm detaylar için Akhisar Organizasyon Ofisine uğrayabilirsiniz.

Akhisar Organizasyon İletişim Bilgileri: 
GSM        : 0531 776 6767 
Mail        : [email protected]
Facebook    : http://www.facebook.com/akhisarorganizasyon
Adres        : Paşa Mah. 13 Sk. No:29/C – Yeni Müze Arkası