Akhisarpress.com - Akhisar S.M.M. M Temsilci başkanı Şerif Şen, yardımcıları Mümin Canbaz, Tuna Akın, Ankara Delegesi Celal Aydın ve Hüsnü Erer, Haksız Rekabet Komisyonu Başkanı Engin Akyüz, Mali Müşavir Meral Filiz eşliğinde bir takım ziyaretlerde bulundular.

Akhisar Ticaret Borsası ziyaretinde kendilerini Borsa Meclis Başkanı Bahattin Alkın ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Kotasyona tabi ürünler ve tescilleri hakkında tüm iş yükünün meslek mensuplarının üzerlerinde olduğunu belirten Akhisar SMMM temsilcisi başkanı Şerif Şen bu konu üzerinde bilgi alıverişinde bulundu.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ziyaretlerinde ise kendilerini başkan Abdurrahman Yılmaz karşıladı. Burada ise yeni uygulama olan MERSİS hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Her iki ziyarette de ortak konulardan biri de sivil toplum örgütleri olarak ortak hareket etmek fikri oluştu. (akhisarpress)

Diğer yandan Manisa SMMMO Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Güngör Lalancı ve Temel Eğitim ve Staj Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Özükırmızı’nın Manisa’da haftalık olağan toplantıda oldukları için ziyaretlere katılamadığı bildirildi.