Almanya’da 34 yıl işletmecilik yapan ve halen devam eden Refik Emtekin Avrupa Standartlarına uygun Ricky Döner, Pide ve Pizza salonu Akhisar’a açtı. 

1.Nakliye Caddesinde açılan Ricky Döner Salonunda açılışa özel sabahtan akşama kadar vatandaşlara ücretsiz olarak döner ve ayran ikram edildi.

Almanya’da 34 yıldan bu yana döner sektöründe hizmet veren Refik Emtekin; “Avrupa Standartlarına uygun hijyenik, günlük terbiye edilmiş et, günlük döner ekmeği ve Almanya’ya özel soslar ile döner, pide ve pizza yapıyoruz. Bunun yanı sıra Akhisar köfte, Adana Kebabı, Urfa Kebabı, Tavuk Şiş gibi ürünlerimizde mevcut bunların yanında soğuk meze ikramımız oluyor. 

TÜRKİYE’DE İLK HİNDİ DÖNER

Türkiye’de bugün burada biz bir ilki gerçekleştirdik. Hindi döner yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bir gün öncesinden etlerimizi özel olarak terbiye ediyoruz. Buda farklı bir damak tadı ve lezzet ortaya çıkarıyor.” Dedi.

Bugün halk ile birlikte açılışlarını gerçekleştirmek istediğini ifade eden Emtekin, önümüzdeki süreçte resmi bir açılışında yapılacağını söyledi.