Akhisar Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Gören, Kapsam dışı mesleklerde tam 16 meslek grubunda, kalfalık ve ustalık belgesi sınavını Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda yaptı.

Kalfalık ve ustalık belgesi sınavında konuşan Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Gören;" Göreve geldiğimiz günden beri 4 yılda 250 kursiyere ulaştık. Manisa ve ilçelerinde en yüksek belge ve kursiyer sayısını da Akhisar Lokantacılar Odası olarak biz verdik. Kapsam dışı mesleklerde tam 16 meslek grubunda meslek örgütümüz, TESK ve Milli Eğitim Bakanlığının birlikte hazırladığı sınav takvimini geldiğimizden beri uyguluyoruz. Mesleğinize belgelerinizle ve verdiğiniz özveriyle nice başarılı ve kazançlı yıllarınız olsun. Bunun altında bizim de imzamızın olması beni gururlandırıyor" dedi.

MESLEKTE 50. YIL ÖDÜLÜ

Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Gören;" Meslekte 50. Yılını kutlayan bir ustamız var. Bugünkü sınav komisyonunda kendisine usta öğretici olarak görev verdik. Muhammet Çalışkan ustamızı meslekte şeref belgesiyle ödüllendirmek istiyorum. Onun yönetimdeki bizlere katkısı bir ömür sürsün. İnşallah sizler de meslekte 50. Yılınızı kutladığınız günleri görürsünüz diyerek sözlerine son verdi.