Osmanoğlu Bilişim Teknolojileri Hayvancılık Tarım Tekstil Limited Şirketi, 15 Mayıs’ta faaliyete başlayacağı Organize Sanayide açtığı 3.500 metrekarelik kapalı alan için başvuru yapan personellerine Belediye Meclis salonunda bir seminer düzenledi.

Seminere Osmanoğlu Tekstil Genel Müdürü Osman Erdoğan, Muhasebe Müdürü Cenk Çakar ve İmalat Sorumlusu Nebahat Turan katıldı.

Şuana kadar toplam iş başvurusunun yapıldığı öğrenilen şirket Organize Sanayi Bölgesinde 15 Mayıs’ta iş başı yapacak. Sun Tekstil, Mark & Spencer, Zara gibi ünlü markalara üretim yapan şirkette yaklaşık 700 civarında istihdam sağlanması bekleniyor.

Osmanoğlu Şirketinin 1985 yılından bu yana tekstil sektöründe hizmet verdiğini ifade eden Muhasebe Müdürü Cenk Çakar; “Şirketimizin yapmış olduğu yatırımlarla, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Osmanoğlu tekstil bir konfeksiyon üretim şirketidir. Osmanoğlu tekstil, dikim üretimi esas alarak 100 dikim, 10 kesim, 35 paket personel kapasitesiyle üretimde, 10 idari personel ile yönetimde bütünleşerek vermiş olduğu hizmette ve kalitede de tekstil piyasasında referans olmayı başarmıştır. Üreten başaran ve herzaman takım ruhuyla çalışan ve önce insan ilkesi ile hareket ediyoruz.” Dedi.