Nalıncıoğlu Ayakkabı ve Lescon Spor Giyim,Çanta Mağazası 2.i Nakliye caddesi Numara 98’ Çoker Arçelik karşısında yeni mağazası İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı’nın açılış duasının okunması ardından Akhisarlıların hizmetine açıldı.
 

Nalıcıoğlu 3. mağazasını ikinci Nakliye caddesi N0: 98’de Akhisarlıların hizmetine açtı. Nalıncıoğlu ayakkabı & spor giyim yeni iş yerinin açılış kurdelesini Akhisar’da 9 yıl İlçe Emniyet Müdürlüğü yapan ve İzmir Polis Baş Müfettişi İbrahim Çelik, Akhisar İlçe emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu ve Akhisar Esnaf Sanatkârlar Oda Başkanı Hasan Ali Men ile beraber kestiler.
 

Cem, Cemil, Mustafa Kocacık kardeşler, oğulları Mert Ali, Ali Rıza ve Cenk açılışa gelen davetli ve misafirlerle yakından tek tek ilgilendiler.ve tatlı lokma ikramı yaptılar.
 

Açılışa İzmir Polis Baş Müfettişi İbrahim Çelik, Akhisar Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu,İlçe Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Aslan,CHP İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı Esnaf Oda Başkanları Merkez Çarşı esnafı ve çok sayıda davetli katılırken Açılış renkli görüntülere sahne oldu.