Ontan İnşaat yapımına 2011 Eylül ayında başladığı ve çoğu villanın satıldığı Medar Villaları Projesinde 1. Etap Villa teslimlerine başladı.

Toplam 34 dönümden oluşan ve yüzde 85 yeşil alana sahip olan sitede biri kapalı olmak üzere 3 adet Yüzme Havuzu, Gölet, Yürüyüş Yolları, Açık ve Kapalı Otoparklar, Güvenlik & Kameralı İzleme Sistemi, Sosyal Tesis, Kafeterya, Tenis Kortu, Açık ve Kapalı Oyun Alanları, Fitnes, Salonu, Bilardo Salonu, Çocuk Parkları, Sauna, Hobi Odaları yer almaktadır.

Mantolama Isı Yalıtımı, Radye Temel, temel Bohçalama Su izolasyonu, Temel Drenajı, Alüminyum Motorlu Panjur, Lamine Parke, Masif İç Kapılar, Ahşap Görünümlü PVC Doğrama, Gömme Rezervuar, Grohe Bataryalar, Şömine, Giysi Odası medar villalarının başlıca özellikleridir.

Doğayla iç içe bir yaşam sunan Ontan Medar Villaları, tüm aile bireylerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tasarlanan sosyal alanları ile size ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Ayrıca Ontan İnşaat, yapmış olduğu son kampanyası ile Hürriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan Ontan Konutları ve Ontan Medar Villaları projelerinde müşterilerine % 0 ,65 uygun faiz oranı ile kredi imkanı sağlamaktadır.