Manisa Vize Merkezi BC Global vize hizmetleri 15 yılı aşkın tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile müşterilerine hızlı ve güvenilir hizmet vermek adına Akhisar ofisini hizmete açtı.

Vize başvuruları için gereken maksimum özen ve itinayı gösteren Manisa Vize Merkezi, müşterilerinin gereksiz zaman kaybına yol açan bir çok formaliteden kurtararak işlemleri en kısa zamanda sonuçlandırmayı kendisine ilke ve amaç edinmiştir. 

Müşterilerinin değerli zamanlarını konsolosluk önlerinde sıra beklemesini önlemek, birçok formalite ve evrak hazırlamayı ortadan kaldırıyor. 

Manisa Vize Merkezi BC Global vize hizmetleri geniş portföyü ile Akhisarlı müşterilerini bekliyor. 

Almanya, Fransa, Amerika, İtalya, Hollanda, İsviçre, İspanya, Dubai, Yunanistan, Kanada başta olmak üzere tüm dünya ülkelerine vize işlemleri..

Work & Travel çalış ve seyahat et, Almanya emeklilik işlemleri, Seyahat Sigortası, Bulgaristan sigortası, aile birleşimi danışmanlık, Bulgaristan oturum ve vatandaşlık hizmetleri, Makedonya oturum ve vatandaşlık işlemleri, dil okulları Manisa’da bir ilk artık Dünya çocuklarımız için çok daha küçük daha iyi bir eğitim ve yabancı dil fırsatı Akhisar’da sizleri bekliyor. Avrupa’nın en seçkin dil okullarına kayıt yaptırmak için bize başvurabilirsiniz. 

ADRES: Paşa 29 Sk. No:1/A Akhisar/Manisa (Türk Telekom Karşısı)
Telefonlar:
0 542 367 66 78 
0 236 412 03 83

www.manisavizemerkezi.com
[email protected]
İnstagram: Manisavizemerkezi