Mustafa ÖZDEMİR / Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkan Yardımcılığı, Kuyumculuk Sektör Meclis Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Erdayıoğlu Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Yönetim Kuruluna seçildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdayıoğlu :“OSBÜK OSB'lerin kendi aralarında yardımlaşmaları ve ortak sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla, Genel Kurul'un belirlediği kararlar çerçevesinde gerekli tedbirleri almak ve uygulamak, üyelik için karar almak ve OSB Üst Kuruluşu'nun sevk ve idaresini yürütmek üzere görev yapar.

Bende burada görev alıp Akhisar’ımızı böyle bir kurulda temsil etmekten son derece mutluyum. Özellikle birçok büyük ilin organize sanayisi dururken bir ilçe organize sanayinden seçilmiş olmam Akhisar’da doğru işler yaptığımızın önemli bir göstergesidir. Beni bu göreve layık gören tüm arkadaşlara özellikle Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bu görevde de Akhisar’ımızı en iyi şekilde temsil edip öncelikle Akhisar OSB’nin daha sonrada Türkiye’deki OSB gelişimine katkı sağlamak ve çıtayı yükseltmelerine katkıda bulunmak istiyorum. Bunun içinde en iyi şekilde çalışacağım” dedi.