Türkiye Odalar Borsalar Birliği başkan yardımcısı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz ilk olarak Akhisar’ı ziyaret etti.

Bülent Koşmaz yanında MTSO Başkan yardımcısı Yaşar Coşkun İle ilk olarak Akhisar Ticaret Borsası’nı ikinci olarak ta Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Bülent Koşmaz ve Yaşar Coşkun’u ATB’de yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Meclis Başkanı Bahattin Alkın ve yönetim kurulu üyeleri, ATSO’da Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz Meclis Başkanı Şenol Ürküp karşıladılar.

TOBB Başkan Yardımcısı Bülent Koşmaz, Akhisar’daki Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odasının yapılan seçimler sonunda göreve yeni ekiplerin geldiğini belirterek, “Kendilerini TOBB Genel merkezi ve MTSO olarak tebrik etmeye geldik. Kendilerine bu önemli ve güç görevlerinde başarılar dilerim.” dedi. Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, “Büyüğümüz TOBB başkan yardımcımız Bülent Koşmaz’ı evimizde görmekten mutlu olduk. Ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi. Akhisar Tic aret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz’da, “ Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin engin tecrübeleri bizlere her zaman ışık olacaktır. Üyelerimiz ve Akhisar için önemli projelerimiz var. Sizlerin de destekleri ile önemli adımlar atmaya hazarız. Tekrar şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür eder saygılar sunarım.” dedi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Meclis Başkanı Şenol Ürküp Bülent Koşmaz ve Yaşar Coşkun’a ATSO’nun hediye paketlerini verdiler.