1100’e yakın şubesi olan Çiğ Köfte Sektörünün Lideri Komagene markası ile 2007’de İstanbul’da müşterisi olarak tanıştığını ifade eden Karayağız; “Rahatsızlığımdan dolayı tüketmekten çekindiğim çiğ köfteyi yedikten sonra bana çiğ köfteyi sevdiren ve güven veren sağlıklı, kaliteli ve hijyenik bu ürünün bayiliğini seneler sonra aldım.

GIDADA KALİTE SADECE ÜRETİMLE OLMUYOR

Kabul etmeliyiz ki gıdada kalite sadece üretim ile olmuyor, üretim ile beraber muhafaza, sevkiyat, depolama ve sunum da kalitenin zincirlerini oluşturuyor. Komagene tamamen 1.sınıf malzemelerle, katkısız, koruyucu maddesiz, bulyonsuz, MSG (çin tuzu) katılmadan, hayvansal madde kullanmadan, insan sağlığı için risksiz bir şekilde üretildikten sonra +4 derecede soğuk zincir ile korunarak taşınıyor ve aynı şekilde şubemizde muhafaza edildikten sonra müşterilerimize aynı kalitede teslim ediliyor. İSO9001, İSO22000, Helal Gıda Sertifikası ve V-LABEL VEGAN-Vejetaryen Sertifikaları ile de bu kalitesini belgeliyor. 

MÜŞTERİLERİMİZDEN OLUMLU DÖNÜŞ ALIYORUZ

Bize son aşamada sunumda kalite ve hijyeni sağlamak kalıyor ki zaten biz de bunu en iyi şekilde uyguladığımıza inanıyoruz. Komagene Merkez’in yaptığı denetlemelerden de sürekli tam puan alıyoruz. Yaptığımız iş önce bizim içimize sinerse müşteri memnuniyeti zaten peşinden gelecektir düşüncesiyle hizmet veriyoruz. Bu konuda sürekli müşterilerimizden olumlu dönüşler alıyor olmamız da bize gurur veriyor.

HER AYIN 15’İNDE YARISI KADAR HEDİYE

Türkiye’nin her yerinde uygulanan bir hizmetimiz daha var ki biz buna “Çiğ Köfte Şöleni” diyoruz ve her ayın 15’inde alınan çiğ köftenin yarısı kadarını daha biz hediye ediyoruz. 

Şubemiz açıldığı andan itibaren bize gösterdikleri yoğun ilgi ve güvenden dolayı tekrar müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 

  • KOMAGENE ÇİĞKÖFTE REKLAM FİLMİ

-REKLAM-











-REKLAM-