Akhisar’ın markası Köfteci Ramiz, İzmir-Çanakkale Karayolu üzerinde Bergama Kavşağında bulunan Opet Akaryakıt İstasyonunda açıldı. 650 metrekare kapalı alanı olan restoranın konumu üç ayrı yolun kavşağında ve Bergama Otogarının hemen yanında bulunuyor. 

Bir karayolu markası olarak ünlenen Ramiz markasının tüm Türkiye’de 32 ilde 146 şubesi bulunuyor. Bu şubelerin 101 tanesi alışveriş merkezlerinde, 30 tanesi caddelerde ve 15 tanesi de karayollarında faaliyet gösteriyor.

İstanbul-Ankara Otoyolunda Düzce’de 2 restoran, İstanbul-İzmir Karayolunda Akhisar’da 4 ve Susurluk’ta 1 restoran, Çanakkale-İzmir Karayolunda Çanakkale’de 1, Edremit’te 1 ve Bergama’da 1 restoran, İzmir-Ankara Karayolunda Turgutlu’da 1 ve Afyon’da 1, İstanbul-Antalya Karayolunda Sandıklı’da 1 restoran, İzmir-Çeşme Otoyolunda Balçova’da 1 restoran, Denizli-Ankara Karayolunda Denizli’de 1 restoran, Kırşehir-Kayseri Karayolunda Kırşehir’de 1 restoranı bulunmaktadır.

Açılışa, Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Emniyet Müdürü Hüsamettin Ataseven, Ramiz A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri, Birol Taşkınlar, Bircan Taşkınlar, Birtan Taşkınlar, Bülent Taşkınlar, Bergama Ramiz Franchisee olan Aykan Okçun ve Metin Okçun, çok sayıda vatandaş katıldı.