Depremzede Akhisardan Depremzede Elazığ için Kent Konseyi ve Muhtarlar zeytin zeytinyağı toplamaya başladı.

Akhisar Kent Konseyi Başkanı olan Gökçeahmet Mahallesi Muhtarı Muhammed Mustafa ÖZDEMİR, geçtiğimiz Ocak ayı toplantısında tüm Muhtarlarıda içeren geniş kapsamlı toplantıya davet etmişti.

Kent Konseyi olarak tüm muhtarlarında desteği istenerek Akhisara özgü olan Zeytin ve zeytinyağının Elazığ için toplanması gündeme getirilmişti. Bunun üzerine ilgili Muhtarlar toplayarak belirlenen noktalarda yardımları götürdüler.

Kızılay ile ortak yapılan bu hizmete, belirlenen noktalardan dernekler, Muhtarlar ve vatandaş yardımıyla toplanmaya dün itibariyle başlandı. Ekonominin dar olduğu bu günlerde vatandaşın gerek maddi gerek yağ olarak ilgisi büyüktü.

Kent Konseyinin başlatmış olduğu projelere halkın ilgisi yoğun olduğu görülmeye başlandı. Çünkü hiçbir siyasi partiyi değil doğrudan halkı temsil eden ve tüm siyasi partilerin toplandığı bir yapıdır.

Toplanan Zeytin çeşitleri Akhisardaki farklı işletmelerde hazırlanıp paketleniyor. Yağlarda farklı işletmelerde hazırlanıyor. Kızlayın belirlediği ve kabul ettiği şekilde pakketler hazırlanıyor. Gelişi güzel değil herşey en ince ayrıntısına kadar inceleniyor paketleniyor.
Sadece halkın desteği, sadece esnafın katkısıyla olan bu hizmet Akhisar Kent Konseyi aracılığıyla başlamıştır. Kent Konseyi ise halk demek Akhisar demektir, diyerek paketleme işlemleri devam ediyor dedi.