Söke Belediyesi öncülüğünde, Söke Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlenen “Söke Tarım, Sanayi, Ticaret Sergi ve Panayırı ” 20. kez Söke Kapalı Pazar yerinde 05-08 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Fuar’a katılan SİF TARIM Bayii Karabulut Şirketler Grubu JCB 535-140, JCB 535-95 AGRİ, JCB 531-70 AGRİ, JCB Fastrac 3230, Powerboom marka iş makinelerinin serilerini tanıttı.

Ege Bölgesinde JCB yüzde 65 Pazar payına sahip Telehandler Teleskopik yükleyicilerde en çok satışla lider durumda olduğunu vurgulayan Karabulut Şirketler Grubu satış müdürü Muhammed Zahit Şahin, SİF TARIM Ege Bölge Müdürü Gökhan Özkul, SİF TARIM Direktörü A.Umut Doğruak makineleri tanıttı ve yoğun ilgi gördü.

Fuar hakkında bilgi veren Karabulut Şirketler Grubu satış müdürü Muhammed Zahit Şahin;” Panayırımız her geçen sene kendini geliştirerek ve yenileyerek daha iyi bir ivme kazanmaktadır. Geçtiğimiz yıl 51 firma ve toplamda 20.000 ziyaretçi ile gerçekleşen Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Panayırı bu yıl yüzde 20 büyümeyi hedeflemektedir. Türkiye’nin bir çok bölgesinde faaliyet gösteren üretici, satıcı, distribütör, bayii uygulayıcı firmaları profesyonel ziyaretçi ile buluşturarak, yeni ürün ve uygulamalar ile teknolojik gelişmelerin tanıtıldığı bir fuar olmuştur” dedi.