Akhisar Belediyesi tarafından yaptırılan Cuma Pazarı alanının bitiminin ardından Pazar yeri yeni yerleşim alanında yer alacak pazarcılar için kura çekimi Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.


  Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi ile birlikte Sebzeciler, Bakkaliye ve Tuhafiyeciler Odası başkanlarının iştirak ettiği Yeni Cuma Pazarı alanında bulunan 243 tezgah için kura çekimi yapıldı.


  Kura çekimleri Sebzeciler için 129, Bakkaliye 10, Peynirci 8, Balıkçı 5 ve Tuhafiyeci 91 yer kura çekimi ile yeni yerlerine kavuştu. Pazarcı esnafı kuranın hakkaniyetle yapıldığını ve bu konuda özen gösteren Akhisar Belediyesine teşekkür ettiklerini dile getirdi.


  Yeni Cuma Pazarı ile modern bir alana kavuşulduğunu belirten Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak yaptığı açıklamada “Belediyemiz tarafından geçen yıl yapımına başlanan kapalı Cuma Pazarı yerimiz 1 yıl içinde bitti ve sahiplerine kura sonucu teslim ettik. Kapalı alana sahip Cuma Pazarı alanında Cuma günleri haricinde çok amaçlı olarak da kullanılabilecek bir şekilde tasarladık. Pazar yeri açılmadan önce bir konser organize edilmişti, inşallah bundan sonra şehrimiz Hürriyet Mahallesine soluk getiren bu projemiz hayırlı olsun” dedi.