Zafer Kalkınma Ajansı E-Ticaret Eğitimi projenin bütçesinin tamamı Zafer Kalkınma ajansı tarafından karşılanırken, bu projeye Akhisar Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Akhisar Ziraat Odası destek verdi.
 

Sertifika töreninde konuşan Zafer Kalkınma Ajansı eğitmeni Tuba Yılmaz;" Zafer Kalkınma Ajansı’na bağlı olarak projelendirilmiş Akhisar Kadın Eğitim, Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği faydalanıcı ve yararlanıcı olarak bildirilmiş proje desteği seminerine 12 katılımcı, kursiyere e-ticaret eğitimi vermek için burada bulunuyoruz. Bu konuda bize destek veren Akhisar Belediye başkanı, Akhisar Ziraat Odası başkanı ve Akhisar İlçe Tarım Müdürlüğü bu projeye destek verdiği için çok teşekkür ediyorum. Bu eğitim sonrasında, bireysel ve kurumsal olarak herkes e-ticaretten ülkemize döviz kazandırır ve kendi içerisinde de katma değer sağlayarak bir çok güzel girişimi harekete geçirmiş olur ümidiyle hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Kamu kurumlarının ve bakanlıkların da artık hazırlıklarını tamamlamasıyla gerçekten dünyada ve Türkiye’mizde pandemi nedeniyle de çok ciddi bir ivme kazanılmıştır. Bu ivmenin ve rüzgarın içerisinde e-ticaretten herkesin payını almasını diliyoruz. Gerçekten çok iyi kazançlar ve karlar elde edildiğini burada bizzat uygulamalı olarak da gördük" dedi.

Sertifika töreninde konuşan Kadın Derneği başkanı Hayriye Hacet;" Zafer Kalkınma Ajansı eğitmeni Tuba Yılmaz, Belediye başkanımız Besim Dutlulu, Akhisar Ziraat Odası başkanımız Ahmet Akbuğa ve Akhisar İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilisi Hüseyin Tabakçı ve çok değerli kadın girişimci arkadaşlarımız hepinize merhaba diyorum. Biz Kadın Derneği olarak Zafer Kalkınma ajansına bir proje yazdık ve kabul edildi. 4 Günden beri Akhisar’daki kadınlar e-ticaret öğreniyor eğitimi Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirdik. Sabah saat 10.00'da girip, öğleden sonra saat 16.00'ya kadar vaktimizi tamamen burada geçirdik. Gerçekten kadınlar bir araya gelince enerjileri ve sinerjileri yüksek oluyor. Ama dünya sadece kadınlardan ibaret değil. yüzde 50’si kadın yüzde 50’si erkek. Biz bütün projelerimizi yaparken el ele ve birlikte yapacağız. Ziraat Odası bize salonunu vererek hizmette sınır tanımadılar. Tabi önümüzdeki dönemlerde de, e-ticaret eğitimi alan kadınlar olarak belediyemize gideceğiz. Taleplerimiz olacak. O dönemde de onlar mutlaka uzattığımız elimizi tutacaklar. Bu gün de geldikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

e-ticaret eğitimi sertifika töreni kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları Akhisar Belediye başkan yardımcısı Ahmet Tınazlı, Zafer Kalkınma Ajansı eğitmeni Tuba Yılmaz, Akhisar Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa ve Akhisar İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilisi Hüseyin Tabakçı tarafından dağıtıldı.