Ahisarpress.com - Akhisar’da İŞKUR hizmet merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Paşa Mahallesi Eski Sebzeciler İş Hanı 2. Katında hizmete açılan İŞKUR Hizmet Merkezi Akhisar’ın yanı sıra Gölmarmara, Gördes ilçelerine de hizmet verecek.

İŞKUR’un hizmetlerini daha hızlı bir şekilde yürütmek ve İŞKUR ile ilgili resmi işlemleri zaman kaybetmeden vatandaşlara sunulması için Akhisar’da Hizmet Merkezi açtıklarını ifade eden Manisa İŞKUR İl Müdürü Yüksel Uçar; Akhisar’ın yanı sıra Gördes ve Gölmarmara ilçelerine de hizmet verecek olan hizmet merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Türkiye’de Manisa İŞKUR çalışma verimliliğinde 4. Sırada yer alıyor. Akhisar’da açılan hizmet merkezi sayesinde İŞKUR’un çalışma verimliliği daha da artacaktır.

Uçar, Akhisar’da büro açılmasına karar verildiği günden bu yana Akhisar Belediyesi ve Keskinoğlu şirketinin destek verdiğini ifade etti.

Akhisar’ın sahip olduğu nüfus ve iş hayatıyla Türkiye’de 40’tan fazla ilden daha büyük olduğunu belirten Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, yerel yönetim olarak halkımıza elimizden gelen hertürlü desteği sağlıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi İŞKUR hizmet noktasına destek vermeye devam edeceğiz.

Akhisar’a İŞKUR hizmet merkezinin açılmasının sevindirici olduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar’a bu şubenin açılması için yıllardır gayret ediyoruz. AK Parti iktidarı olarak illerde ne varsa, ilçelere de şubelerini açtık. Daha önce Akhisar’a SGK’nın şubesini açmıştık. Şimdi de İŞKUR’un şubesini açıyoruz. İŞKUR ile işi olan vatandaşlarımız daha fazla masrafa girmeden, ile gitmelerine gerek kalmadan burada işlemlerine kolaylıkla yaptırabilecekler.

Teknolojinin başdöndürücü hızla geliştiğini belirten Aydemir, gelişen dünya ile birlikte Türkiye’mizde hızla gelişiyor. Bu süreçte beşeri sermayemiz olan gençliğimizi iyi eğitmeliyiz. Bu noktada İŞKUR devreye giriyor ve gençlerimizi çağın gerekliliğine uygun olarak eğiterek beşeri sermayemize sahip çıkmalıyız diye ifadeler kullandı.