Merkezi Eskişehir’de bulunan ve Manisa bölgesinde birçok kurumsal firmaya hizmet veren Can Hizmet, Akhisar’daki ofisini Ragıpbey Mahallesi 2. Nakliye Cad. 19 Sokak Numara 93 Daire 1’de hizmete açtı. 

Can Hizmet kurucusu Tekin Emre Öztürk; “Can Hizmet olarak Türkiye genelinde İnsan kaynakları, lojistik hizmetler, taşeron işçilik, güvenlik, genel temizlik, üretim personeli, ofis personeli gibi sürekli ve dönemsel olarak işletmelere her branşta insan kaynağını planlamakta ve teminini yapmaktayız.

Akhisar’da uzun süredir yoğun çalıştığımız bölgeler arasında yer alıyordu. Eskişehir merkez ofisimizden sonra Akhisar’da açtığımız ofisimiz ile bu bölgedeki hem işveren hem de işçilerimize en hızlı çözümler sağlamayı hedefliyoruz.

Yaptığımız işi özetlemek gerekirse, esnek iş gücü insan kaynağının verimli kullanılması için uygulanan yöntemlerden biridir. Bu bağlamda işletmemiz esnek ve dönemsel işe ihtiyacı olan iş gören ile esnek iş gücüne ihtiyacı olan işletmeleri buluşturuyor” dedi.

Can Hizmet’in referansları arasında Hoşcan, Netlog Lojistik, Ode, Renco Fiber, Demir Döküm, Türpak, Esalba, Türk Kızılay Eskişehir, Tezkom, Fiberr, JMS, Sertrans Logistics, KYK, ISIDEM, Arçelik, Emre Güvenlik, Tukaş, İpek Salça gibi kurumsal firmalar yer alıyor.

İŞ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

İletişim: Ragıbey Mah. 19 Sk. No:93 D:1 Akhisar

Telefonlar: 
0 542 262 69 91
0 554 149 26 55
0 553 921 40 77